Bemutatkozás

22-ik éve kineziológusként, természetgyógyászként és lélekmentorként dolgozom. Hálás vagyok, hogy életemben megtaláltam a szívemhez és lelkemhez közel álló életfeladatot. Végtelen örömömre szolgál, hogy segíthetek a hozzám fordulóknak, hogy boldog, kiteljesedett és harmonikus életet éljenek.

Önismereti tanulmányaim hozzásegítettek ahhoz, hogy kialakult képességeimet a klienseim szolgálatába állítsam. 1998-ban megtanultam a kineziológia Brain Gym (Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben, valamint hiperaktivitásában, szorongásában, magatartási problémáiban és koncentrációs zavaraiban nyújt segítséget.

Nyitottságomnak és érdeklődésemnek köszönhetően tovább képeztem magam. Bele mélyedtem a kineziológia tudományában, majd elsajátítottam a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, Frissítő svéd masszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát, AFT (Erőtér technika),-t és az ELMEAKUPUNKTÚRÁT, valamint a ThetaHealing-et és az Access Bars módszerét. Később még a German Medicinával, Sámán gyógyítással és a Tibeti hangtálak gyógyító erejének csodálatos terápiájával egészítettem ki munkámat. 2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tettem, amely fordulópont volt az életemben, ez hozzásegített a számomra fontos spirituális úton való kiteljesedéshez.

Munkám során a következő problémák és tünetek kezelésében sikeres eredmények születtek: pánikfélelem, önbizalom hiány, gyomorfájdalom, fülfájás, fülzúgás, fejfájás, meddőség, nőiséggel kapcsolatos problémák (endometriózis, ciszta, polip) végtagfájdalmak, dadogás, bepisilés, körömrágás, tanulási nehézség, testvéri féltékenység, migrén, alvászavar, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, inzulinrezisztencia, ösztrogén dominancia, pajzsmirigy problémák, stb…

Tapasztalataim során felismertem, hogy az igazi változást, teljességet a “test–lélek–szellem” egysége indítja el. Céljaimban fontosnak tartom, hogy az emberek a harag, félelem, előítélet, bűntudat és méltatlankodás helyett a szeretetet, békét, elfogadást és a harmóniát teremtsék meg az életükben azáltal, hogy sikeresen feloldódnak a múltbéli blokkok alól.

“Bízom benne, hogy segítő mentorod lehetek saját fényedhez vezető úton.”