MI AZ ELMEAKUPUNKTÚRA

Acupuncture for the Mind

Az AFT módszerre épült, nagyon hatékony technika szintén lelki és testi eredetű problémák kezelésére alkalmas. Gondolataink rezgése befolyásolja az állapotunkat. Ha ez alacsony, akkor a betegségek könnyedén utat nyernek és elkapjuk a náthát, influenzát, allergiát stb…mivel magasabb rezgésszinten nem vagyunk támadhatóak.

Minden gondolatnak van valamilyen energetikai következménye, amely hat a testre. Beteggé tesz vagy meggyógyít.

Az érzelmek és gondolatok által létrehozott erőterek testi szinten megjelenő energetikai folyamatait kezeli. Negatív gondolkodási minták, érzések és téves hitrendszerek által létrehozott erőterekről képes elhangolni finom hangok formájában.  Az akupunktúra energetikai rendszerét használja, tűk helyett lágy hangok/ formulák energiájával stimulálja a meridián pontokat, így elhangolja az elmét a negatív gondolatoktól és könnyedén átvezet a változáson.

Hatása szinte azonnal érezhető, a módszer segítségével megváltoztatható egy rossz beidegződés, reakció, viselkedési minta, téves hitrendszer stb..

Kezelésen a kineziológiában használt izomtesztelés segítségével megállapítom, hogy az adott témakörrel kapcsolatban, milyen tudatossági szinten helyezkedik el a kliens. Keresek egy kiváltó „ok kort”, amit a tudatalatti tárházából kapok meg, ahol a problémák gyökerét oldom fel különböző tudatszintek gyógyító rezgésével. Sok esetben egy kezelés 1,5-2 órát vesz igénybe.  Terápia végén a kliens könnyebb érzésekkel, és felszabadultabban távozik.

Ha szeretnéd megtapasztalni ezt a mély és erőteljes módszert, szeretettel várlak.