ThetaHealing®

A  ThetaHealing®  a  kvantumgyógyászathoz kapcsolódó  módszer. A  ThetaHealing® technika egy meditáción keresztül elcsendesíti az elmét és theta állapotba hozza azt, melynek segítségével a tudatalattiban meghúzódó  információkhoz  juthatunk  hozzá.

Ahhoz, hogy a korlátozó hitrendszereket, érzelmi mintákat megtaláljuk hozzá kell férnünk a tudatalatti tartalmához. Ebben nyújt segítséget a ThetaHealing.  Az alkalmazott technika igen egyszerű.

ThetaHealing® kezelő tudatosan Theta agyhullámokra hangolódik, és összekapcsolódik a Legmagasabb Tudatossággal – ez azaz állapot, ahol el tudjuk érni a tudatalattit,  feltárhatjuk korlátozó hitrendszereinket, hiedelmeinket  illetve megváltoztathatjuk azokat. Ebben az állapotban lehetőségünk van arra, hogy újra kézbe vegyük az életünk irányítását, megtisztítjuk a tudatalattinkat az önszabotáló mintáktól.  A ThetaHealing kezelő  nem gyógyít, csak biztonságos teret biztosít a kliens számára, melyben megtörténik a változás. Ebben a térben a kliens által beazonosított negatív tudatalatti hiedelmeket átírja a megfelelő pozitív választásra,  és tanúja az átalakulás létrejöttének.

Feltétel Nélküli Szeretet energiájának segítségével és a tiszta szándék erejével elengedjük a korlátozó érzelmi és gondolati mintáinkat és megtanítjuk a tudatalatti elmének a hiányzó érzelmeket.  Ezáltal lehetőséget biztosítunk önmagunk számára, hogy megteremtsük az új valóságunkat. Van választásunk, bármelyik pillanatban újra teremthetjük az éltünket.

Készen állsz a csodára?

Várlak Téged sok szeretettel!