Access Bars módszer

Az életben minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezik el hozzám!

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd Magadat mint végtelen lényt, aki valójában vagy és abban, hogy kezd el alakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Az Access Bars-t Gary M. Douglas fedezte fel életének egy nehéz, kilátástalan helyzetében, amikor megoldások után kezdett kutatni. Rendszere (az Access Consciousness) ma a világ 46 országában van jelen, és már több ezer embernek segített, hogy változtasson az életén.

acces-bars-1

Az ő magyarázata alapján 32 energiapont van, ami körkörösen és hosszanti irányban halad a fejünkön. Minden  életterületünknek – legyen szó a szexualitásról, a pénzről, a kreativitásról, testképről, öregségről, bánatról, stb….– van egy pontja, ami „elmenti” az adott  életterülethez  tartozó  gondolatainkat,  elképzeléseinket, hitrendszerünket, hiedelmeinket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését.  Ám ha a 32 energiapontot megérintjük, törlődnek a „rossz” beidegződések, és lehetőségünk nyílik új elképzelésekkel felülírni. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak, ezáltal a gyerekkorunkból vagy előző életekből származó viselkedési minták, hitrendszerek hozzáférhetők lesznek.

Gyakran nem is vagyunk tudatában, de a rögzült minták nem engedik, hogy a dolgokat a maguk  valójában lássuk, így leblokkolódunk és képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra kényszerít minket, hogy egy helyben toporogjunk.

Az Access Bars módszer segítségével akár több ezer évnyi korlátot törölhetsz az életedből, egészen könnyedén, csak engedned kell…

A kezelés során a páciens kényelmesen fekszik, a kezelő pedig ujjait sorban a fejen, arcon lévő pontokra helyezi. Többnyire egyértelműen érzi, amikor “eltalálja” a pontokat, melyek érintése mikro kisüléseket hoz létre, és azonnali változásokat indít el az agyban.

Tulajdonképpen az Access Bars nem egyébről szól, mint a fölösleges programjaid törléséről, hogy azután pozitívakra cserélhesd őket, megengedő kérdések feltevésével.

A Bar-ok futtatása rendkívül jól képes kiegészíteni bármilyen egyéb módszert, hiszen befogadóbbá tesz a gyógyulásra, változásra. A tudatosabbá válást is elősegíti.

Készen állsz a csodára? Várlak Téged sok szeretettel!