Mi az az AFT – ERŐTÉR TECHNIKA?

Attractor Field Technique- AFT – Erőtér Technika, az egyik legújabb módszer a fizikai és lelki eredetű problémák kezelésére. A testet és annak problémáit teljes komplexitásban tekinti. Egyaránt dolgozik a fizikai tünetekkel, érzelmi problémákkal és azok múltban gyökerező érzelmi problémáival, valamint kiváltó okával.

Kineziológiai módszerként izomtesztelést alkalmaz a problémák gyökerének feltárásához. A meridiánokkal dolgozik, hasonlóan az akupunktúrához, de nem használ tűket, hanem manuálisan kopogtatja az energiamezőket. Az emberi test – elme – szellem egységét hangsúlyozza bármilyen típusú és jellegű betegségek és problémák megnyilvánulásainak tekintetében.

Hogyan működik az AFT – Erőtér Technika?

Gondolataink testünket befolyásoló energiamintákat teremtenek, amiket a meridiánok közvetítenek. A hosszú időn át fennálló negatív gondolkodás és viselkedés egy önmagát fenntartani képes energiamezőt hoz létre, ami hatással van a fizikai testre, megalapozva a különféle betegségeket. Tehát ezek az energiamezők eredményezik, hogy úgy lássuk a világot, ahogy látjuk, hogy úgy viszonyuljunk a dolgokhoz, ahogy viszonyulunk és reagáljunk, ahogy reagálunk.

Ismert jelenség, hogy negatív gondolatok és érzelmek hatására az izmok elgyengülnek. Az izomtesztelésben meghatározott meridián energia pontok érintésével (kopogtatással) helyreállítjuk az energiaáramlást. A módszer az akupunktúrás pontok stimulációjával fokozza az agy aktivitását és így a testi és lelki egyensúly helyreállítására irányuló fiziológiai változásokat hoz létre.

Rengeteg korrekció tárháza biztosítja a fennálló problémák megszüntetését. Több területen – mint fizikai problémák, autoimmun betegségek, függőségek, fertőzések, fájdalmak, idegrendszer betegségei, súlykontroll, orthopédiai tünetek, gyermekekkel született betegségek, tanulási blokkok, mentális problémák, élesítés, nőgyógyászati, terhességi problémák, stb feltárása történik.

A lényege, hogy azok a tudatszintek kerülnek oldásra, pl. szégyen, harag, bűntudat, félelem, stb. – amelyek a probléma kialakulásának gyökerét szüntetik meg. Az egyes tünetekre megalkotott korrekciók – megtanulhatók és saját otthonukban alkalmazhatóak.

Eredményessége: minden korosztálynál létrejönnek a változások, sok esetben az anyaméhben megélt traumák is hatékonyan kezelhetők, oldhatók. Születési stresszeink blokkjai gyorsan eltűnnek.

Kurt Ebert a Pennsylvaniai Philadelphiában élő orvos, pszichiáter, aki Dr. Hawkins munkásságára az „Erő, kontra erő” címmel megjelent könyvére alapozva fejlesztette ki és tanítja ezt a csodálatos módszert. Olyan finoman csengő, lágy gyógyító frekvenciákat, hangokat szólaltatok meg a kezelés alatt, amelyek segítenek az elmében rendet rakni, vagyis kitörölni a korábbi traumákat, sérüléseket.